Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daniela Iliescu Culita Sterp Si Iubita : Prima reactie a lui Carmen de la Salciua cand a vazut ce a ... : Aveau aceeași gașcă de prieteni se simpatizau se înțelegeau de minune.

Daniela Iliescu Culita Sterp Si Iubita : Prima reactie a lui Carmen de la Salciua cand a vazut ce a ... : Aveau aceeași gașcă de prieteni se simpatizau se înțelegeau de minune.. Mama cântărețului de muzică populară avea să facă dezvăluiri imediat despre cei doi. Daniela iliescu este o fata obișnuită care a devenit iubita unui cântăreț celebru. Vorbele danielei au legătură cu faptul că, deși este în grupul lui culiță de alianți, în ultima vreme pare să se fi mutat în grupul advers. Cei doi au povestit, în cadrul culiță a arătat și ce declarații de dragoste îi făcea iubitei sale chiar până să formeze un cuplu. Culita sterp a devenit tatic pentru prima data.

Cei doi parinti se bucura de venirea unui bebelus de 4 kg! Culiță sterp și iubita sa, daniela iliescu, se iubesc mai mult ca oricând și vor deveni părinți pentru prima dată zilele acestea. Daniela a reușit să își construiască o comunitate solidă în mediul online, astfel că acum, aceasta a ținut să le transmită un mesaj sincer tuturor celor care o urmăresc pe instagram. Povestea lor de dragoste a început în anul 2020, după ce au reluat legătura și au decis să aibă o relație. Daniela iliescu a nascut azi un baietel de nota 10, iar prima intalnire cu micul ei print a fost extrem de emotionanta.

Culita Sterp este cel mai fericit tatic! Iubita lui a ...
Culita Sterp este cel mai fericit tatic! Iubita lui a ... from cdn.knd.ro
Culiță sterp nu a uitat să aducă un omagiu corpului femeii iubite, care a fost în stare să creeze acel bebeluș perfect pe care îl așteaptă împreună. Așteptarea a luat sfârșit pentru daniela iliescu și culiță sterp. Culiță sterp este în culmea fericirii, după ce ieri, 17 iunie, iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos. Daniela iliescu a devenit foarte emoționată, mai ales că subiectul ales de culiță sterp a fost unul sensibil, anume venirea pe lume a bebelușului lor. Daniela iliescu, iubita lui culiță sterp, a devenit mămică! Daniela a reușit să își construiască o comunitate solidă în mediul online, astfel că acum, aceasta a ținut să le transmită un mesaj sincer tuturor celor care o urmăresc pe instagram. Aveau aceeași gașcă de prieteni se simpatizau se înțelegeau de minune. Daniela și culiță formează un cuplu de scurt timp, cu toate că se cunosc încă din primul an de liceu.

Artistul a devenit tată pentru prima oară și nu își mai încape în piele de fericire.

Acestia doresc sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca. Culiță sterp și daniela iliescu așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul capitol din viața lor. În cadrul unei emisiuni de pe youtube, manelistul a. Culiţa sterp (@culita_sterp_official) has created a short video on tiktok with music ah eh. Culiță sterp nu a uitat să aducă un omagiu corpului femeii iubite, care a fost în stare să creeze acel bebeluș perfect pe care îl așteaptă împreună. Culita sterp a devenit tatic pentru prima data. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii teo show ce studii are și a dovedit că este un exemplu pentru fostele sale partenere. Iubita lui a nascut un baietel de nota zece! Daniela iliescu si culita sterpi au fost colegi la același liceu. Culiță sterp și daniela iliescu se cunosc din perioada liceului, ei fiind colegi de clasă timp de patru ani. Potrivit unor surse din interiorul maternității, artistul a devenit, în urmă când artistul știa că se apropie sorocul și iubita lui, daniela, urma să nască (n.r. Daniela iliescu, iubita lui culita sterp, urmeaza sa nasca in 3 luni, iar pana atunci celebrul cantaret, ar trebui sa ajunga acasa de la survivor romania. Daniela și culiță formează un cuplu de scurt timp, cu toate că se cunosc încă din primul an de liceu.

A devenit un obicei ca iubita lui culiță sterp să intervină în scandalurile care au loc în republica dominicană între concurenții competiției survivor românia. Vorbele danielei au legătură cu faptul că, deși este în grupul lui culiță de alianți, în ultima vreme pare să se fi mutat în grupul advers. Daniela iliescu, iubita lui culita sterp, urmeaza sa nasca in 3 luni, iar pana atunci celebrul cantaret, ar trebui sa ajunga acasa de la survivor romania. Artistul ținea foarte mult la daniela încă din acea. Culiță sterp și daniela iliescu se cunosc din perioada liceului, ei fiind colegi de clasă timp de patru ani.

Cum a fost surprinsa Daniela Iliescu, iubita lui Culita ...
Cum a fost surprinsa Daniela Iliescu, iubita lui Culita ... from cdn.knd.ro
Daniela iliescu a devenit foarte emoționată, mai ales că subiectul ales de culiță sterp a fost unul sensibil, anume venirea pe lume a bebelușului lor. Culiță sterp și daniela iliescu se cunosc din perioada liceului, ei fiind colegi de clasă timp de patru ani. Cei doi au fost în aceeași clasă timp de patru ani de zile. Culiță sterp și daniela iliescu așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul capitol din viața lor. Culita sterp si iubita sa, daniela iliescu, au petrecut momente frumoase in turcia. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, în cursul zilei de ieri și nu există fericire mai mare în acest moment pentru cei ei. Culiță sterp nu a uitat să aducă un omagiu corpului femeii iubite, care a fost în stare să creeze acel bebeluș perfect pe care îl așteaptă împreună. Culiță sterp este cel mai fericit bărbat din lume.

Culiță sterp a ținut să transmită.

Culita sterp si iubita sa, daniela iliescu, au petrecut momente frumoase in turcia. Culiță sterp este în culmea fericirii. Daniela iliescu si culita sterpi au fost colegi la același liceu. Este iubita atipica pentru ca dacă are lângă ea. Artistul a devenit tată pentru prima oară și nu își mai încape în piele de fericire. Culiță sterp este în culmea fericirii, după ce ieri, 17 iunie, iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Vorbele danielei au legătură cu faptul că, deși este în grupul lui culiță de alianți, în ultima vreme pare să se fi mutat în grupul advers. Culiță sterp nu a uitat să aducă un omagiu corpului femeii iubite, care a fost în stare să creeze acel bebeluș perfect pe care îl așteaptă împreună. Cei doi au fost în aceeași clasă timp de patru ani de zile. Daniela a născut pe cale naturală artistul a publicat o fotografie pe rețelele sociale în care fericirea de pe chipul lui și al iubitei sale este incontestabilă. Cei doi au povestit, în cadrul culiță a arătat și ce declarații de dragoste îi făcea iubitei sale chiar până să formeze un cuplu. Bebelusul a primit nota 10 la nastere, iar mama sa daniela iliescu, a nascut natural.

În această perioadă, fostul concurent de la „survivor românia' și iubita lui așteaptă venirea pe lume a fiului lor. Cei doi au povestit, în cadrul culiță a arătat și ce declarații de dragoste îi făcea iubitei sale chiar până să formeze un cuplu. Aveau aceeași gașcă de prieteni se simpatizau se înțelegeau de minune. Culiță sterp și iubita sa, daniela iliescu, se iubesc mai mult ca oricând și vor deveni părinți pentru prima dată zilele acestea. Culiță sterp este cel mai fericit bărbat din lume.

Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui ...
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui ... from cdn.knd.ro
Culiță sterp a ținut să transmită. Cei doi se iubesc la nesfarsit si sunt extrem de. Iubita lui a nascut un baietel de nota zece! Culiță sterp și daniela iliescu sunt mai fericiți ca niciodată după ce ieri, 17 iunie, au devenit părinți pentru prima dată. Așteptarea a luat sfârșit pentru daniela iliescu și culiță sterp. In acest video va voi spune cine este iubita lui culita sterp. Vedetele se așteptau din moment în moment ca micuțul lor să vină pe lume. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun.

Artistul a devenit tată pentru prima oară și nu își mai încape în piele de fericire.

Daniela, actuala iubită a lui culiță sterp, și carmen de la. Culiță sterp a ținut să transmită. Daniela a reușit să își construiască o comunitate solidă în mediul online, astfel că acum, aceasta a ținut să le transmită un mesaj sincer tuturor celor care o urmăresc pe instagram. În cadrul unei emisiuni de pe youtube, manelistul a. Artistul a devenit tată pentru prima oară și nu își mai încape în piele de fericire. Culiță sterp și daniela iliescu sunt mai fericiți ca niciodată după ce ieri, 17 iunie, au devenit părinți pentru prima dată. Daniela și culiță formează un cuplu de scurt timp, cu toate că se cunosc încă din primul an de liceu. Daniela iliescu, iubita lui culita sterp, urmeaza sa nasca in 3 luni, iar pana atunci celebrul cantaret, ar trebui sa ajunga acasa de la survivor romania. Culiță sterp este cel mai fericit bărbat din lume. Cei doi au fost în aceeași clasă timp de patru ani de zile. Culiță sterp și iubita sa, daniela iliescu, se iubesc mai mult ca oricând și vor deveni părinți pentru prima dată zilele acestea. Tânăra a avut un travaliu care a durat câteva ore bune, dar durerile nașterii au meritat pentru că acum își ține în brațele bebelușul. Artistul ținea foarte mult la daniela încă din acea.

Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii teo show ce studii are și a dovedit că este un exemplu pentru fostele sale partenere culita sterp si iubita. Daniela a născut pe cale naturală artistul a publicat o fotografie pe rețelele sociale în care fericirea de pe chipul lui și al iubitei sale este incontestabilă.